Ako poraziť úzkosť Ako odhaliť späšťače úzkosti a čo urobiť, aby sme nepokojné pocity zastavili - Pittman, M., Catherine (Grada SK, 2023)
Každý na tejto planéte pociťuje v nejakom období úzkosť. Ľudia, ktorí zápasia so záchvatmi úzkosti, si často neuvedomujú mechanizmy tohto pocitu. Rozpoznajte a odstráňte príznaky prichádzajúceho panického záchvatu, upokojte vnútorný strach počas zaspávania alebo upravte svoje negatívne myšlienkové vzorce. Mozog sa dá preprogramovať, a vy tak môžete získať opäť kontrolu nad vlastným životom.
Keywords: Psychologie pro každého