Inkluzivní vzdělávání Efektivní vzdělávání všech žáků - Zilcher, Ladislav (Grada, 2019)
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické. Hlavní důraz klade na jedinečnost role učitele ve vzdělávací praxi.
Keywords: Speciální pedagogika