Tajomstvo islandských žien - Raid, Eliza (Grada SK, 2022)
Prvá dáma Islandu napísala dôležitú knihu o silných a výnimočných islandských ženách, ktoré menia svet k lepšiemu. Okrem rozhovorov v nej nájdete témy feminizmu a rodovej rovnosti, naučíte sa niečo z histórie Islandu a dozviete sa, prečo je Island najlepším miestom pre ženy.
Keywords: Literatura faktu