Niekedy je pekné, že ma miluješ - Vareille, Marie (Metafora SK, 2023)
Príbeh dvoch kamarátok, ktoré majú smolu vo vzťahoch. Jedna z nich je typická Parížanka a druhá neskonalá romantička, ktorá žije vo svete kníh. Podarí sa im stretnúť sa s normálnymi mužmi a nadviazať vzťah na celý život v krásnom prostredí francúzskych viníc?
Keywords: Romantika, romány pro ženy