Svietiace deti - Kardaras, Nicholas (Grada SK, 2022)
Všetci ich vídame: deti hypnoticky hľadiace na žiariace obrazovky v reštauráciách, na ihriskách či doma s kamošmi, ich počet neustále rastie. Čoraz viac výskumov potvrdzuje, že digitálne technológie súvisia s rozvojom mnohých porúch. Svietiace tváre sú ako virtuálna pandémia a ustavične sa množia. Ale za akú cenu? Aké následky to bude mať na životy detí?
Keywords: Rady pro rodiče