Láska bez úzkosti - Phelps, Becker, Leslie (Grada SK, 2023)
Vyliečte sa z komplikovanej vzťahovej väzby a vytvorte si milujúci vzťah, po akom ste vždy túžili. Nastal čas, aby ste zastavili utrpenie, keď trávite hodiny premýšľaním, či je váš vzťah stále v poriadku alebo či sa chystá prejsť krízou. Naučte sa vytvoriť intímne vzťahy s pocitom bezpečia.
Keywords: Vztahy, láska, rodina