V zajatí narcizmu - Tomšik, Robert (Grada SK, 2023)
Narcizmus ako súčasť temnej triády (psychopatia, machiavelizmus, narcizmus) patrí k poruchám osobnosti, ktoré dokážu zničiť nejeden život, rozvrátiť súkromné aj pracovné vzťahy. Momentálne v menšej či väčšej miere postihuje až 20 % bežnej populácie. Naučte sa týchto ľudí rozpoznať a vymaniť sa zo vzťahu s nimi.
Keywords: Psychologie pro každého