Sladký život s vôňou škorice - Jones, Kvarnström, Ruth (Metafora SK, 2022)
Do idylického pobrežného mestečka Halleholm zavítala krásna svieža jar. Lovisina pekáreň prekvitá a ona sama žiari šťastím. Nielenže ju Axel požiadal o ruku, ale dokonca spolu čakajú dieťa. Lovisa má však ešte jeden sen. Rada by kúpila starý schátraný stánok s vafľami a znova mu vdýchla zašlú slávu. Lenže keď sa anonymný kupujúci rozhodne preplatiť jej ponuku, začne sa znepokojovať: pokúša sa jej azda niekto zasa hádzať polená pod nohy?
Keywords: Společenské romány