Dom na azúrovom pobreží - Klune, TJ (Metafora SK, 2022)
Linus Baker si pokojne nažíva so svojou mačkou a zbierkou platní. Pracuje ako sociálny pracovník v Oddelení starostlivosti o zázračnú mládež, ktorý monitoruje a hodnotí sirotince pre nezvyčajné deti. Jedného dňa mu pridelia prísne tajnú úlohu. Má ohodnotiť vzdialený sirotinec, kde žije šesť nebezpečných detí. Linus má vyhodnotiť, či skutočne dokážu zosnovať koniec sveta.
Keywords: Sci-fi, fantasy