Nadané dieťa - Stehlíková, Monika (Grada SK, 2022)
Výchova a vzdelávanie nadaných detí môžu byť pre rodičov i učiteľov veľmi náročné a veľakrát ich privádzajú do situácií bezradnosti. Kniha ponúka odporúčania na výchovu, ale aj cvičenia, techniky a metódy vzdelávania s cieľom: aby boli nadané deti šťastné, mohli rozvíjať svoj mimoriadny potenciál a nadanie, pracovať na svojich slabých stránkach a uspieť v živote.
Keywords: Rady pro rodiče