Keď detstvo bolí - Gibson, Lindsay (Grada SK, 2022)
Ak ste vyrastali s emocionálne nezrelým, nedostupným alebo sebeckým rodičom, môžete mať v sebe pretrvávajúce pocity hnevu, osamelosti, zrady alebo opustenia. Tieto rany si však môžete zahojiť a vďaka tomu sa posunúť vo svojom živote vpred. V tejto prelomovej knihe klinická psychologička Lindsay Gibson odhaľuje deštruktívnu povahu rodičov, ktorí sú emocionálne nezrelí alebo nedostupní.
Keywords: Psychologie pro každého