Ako sa chrániť pred toxickými ľuďmi - Arabi, Shahida (Grada SK, 2022)
Naučte sa stanoviť zdravé hranice s rôznymi typmi toxických ľudí. Ak ste empat alebo vysoko citlivý človek, je vám prirodzené pomáhať druhým, a tak sa stávate ľahkým terčom. Pomocou tejto knihy objavíte cielené tipy, ako si s toxickými ľuďmi poradiť. Ak ste pripravený postaviť sa im vo svojom živote, táto kniha vám s tým pomôže.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání