Psychológia masových vrahov - Drbohlav, Andrej (Grada SK, 2022)
Psychopatológ a behaviorálny patológ Dr. Andrej Drbohlav sa opäť vydáva na cestu k temným hraniciam duše. Predstavuje masového vraha, ktorý myslí inak, žije inak, inak pácha zlo, má iné motívy, ale predovšetkým sa už od detstva úplne inak vyvíja. Na konkrétnych prípadoch poukazuje, že zlo nesmieme prehliadať, pretože je veľmi nákazlivé.
Keywords: Psychologie odborná