Sutašky šité šperky - Hejdrychová, Zuzana (Grada, 2018)
V této knize vám autorka představí šití šperků ze sutašek (textilních prýmků). Naučíte se pracovat s jehlou, prýmky a dalšími materiály, jako jsou drahé kameny, kabošony, Swarovski krystaly, korálky, buttonky a další.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky