Vnútorný hlas Zmeňte svojho vnútorného kritika na spojenca - Kross, Ethan (Grada SK, 2022)
Oceňovaný psychológ E. Kross skúma tiché rozhovory, ktoré vedieme sami so sebou. Počas rozhovoru dúfame, že sa napojíme na svojho vnútorného kouča, ktorý nás podporí, no často sa objaví náš vnútorný kritik, ktorý nám sebavedomie zníži. Pomocou tejto knihy rozpoznáme skrytú silu svojho vnútorného hlasu a naučíme sa, ako ju využiť vo svoj prospech.
Keywords: Úspěch a motivace