Navždy v decembri - Stone, Emily (Metafora SK, 2021)
Každý rok v decembri posiela Josie list rodičom, ktorých stratila v jednu vianočnú noc pred mnohými rokmi. Tento rok jej však pravidelnú cestu k poštovej schránke prekazí sympatický Max, s ktorým strávi pekné vianočné chvíle. Lenže Max zrazu bez rozlúčky zmizne. Napriek presvedčeniu, že sa už nikdy nestretnú, osud ich cesty znova spojí...
Keywords: Romantika, romány pro ženy