Zimné kúzlo s vôňou škorice - Jones, Kvarnström, Ruth (Metafora SK, 2021)
Do Halleholmu prichádza zima s kúzelnou predvianočnou atmosférou, no Lovisu prenasledujú spomienky na liečbu a smrť jej sestry. Keď na rakovinu ochorie matka jej priateľa, v ich vzťahu sa začínajú objavovať nedorozumenia. Zrazu treba hľadať odpovede na mnohé ťaživé otázky skôr, ako sa ich láska a s ňou aj krásna atmosféra zrútia ako domček z karát.
Keywords: Společenské romány