Matematika s nadhledem od prváku k maturitě, 5. díl Funkce - Tlustý, Pavel (Fraus, 2019)
Nová čtrnáctidílná řada učebnic matematiky tematicky pokrývající středoškolské učivo potřebné ke složení maturitní zkoušky z matematiky navíc s online procvičováním ZDARMA. 5. díl zaměřený na procvičování funkcí.
Keywords: Ostatní