Pekáreň s vôňou škorice - Jones, Kvarnström, Ruth (Metafora SK, 2021)
Jedného dňa sa Lovisa rozhodne vrátiť z Londýna do rodného švédskeho mestečka Halleholm. Po starých rodičoch tu zdedila krásnu historickú budovu - bývalú pekáreň s kaviarničkou. Rozhodne sa ju zrekonštruovať a znova otvoriť, no Reuben Halleholm pochádzajúci zo znepriatelenej rodiny jej rozhodnutý zničiť jej sny. Lenže Lovisa sa tak ľahko nevzdáva..
Keywords: Společenské romány