Bylinková terapia - Golasovská, Monika (Grada SK, 2021)
V knižke sa dozviete, ako využívať rôzne časti rastlín, kedy a kde bylinky zbierať a ako z nich vytvoriť liečivé elixíry. Nájdete v nej základné recepty na tinktúry, masti, sirupy a odvary, prehľad najbežnejších byliniek a ich účinkov, ale aj zaujímavé príbehy o tom, ako ich starí Slovania využívali pri rôznych magických rituáloch v priebehu celého roka.
Keywords: Příroda kolem nás