V podmienke - Bengtsson, T., Jonas (Cosmopolis SK, 2021)
Príbeh o hľadaní strateného priateľa a priateľských putách písaný strohým jazykom evokujúcim absurdnosť Tarantinových filmov.
Keywords: Humor, satira