Drony Kompletní průvodce včetně přehledu nové legislativy - Novák, Antonín, Jan (Grada, 2021)
Odpovědí na otázku Co je dron? mohou být desítky: pro dítě hračka, pro fotografy a filmaře létající kamera, pro kutily a modeláře skvělá zábava, pro podnikatele výrobní prostředek atd. Tak by se dalo pokračovat dlouho, jednoznačně je dron budoucnost.
Keywords: Počítače a komunikace; Ostatní; Digitální fotografie a video