Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly Pozorné a spokojené dítě - Poláková, Petra (Grada, 2019)
Kniha pro rodiče vysvětluje, jak lze u dětí hravou formou rozvíjet pohyb, emoce a smysly, usnadnit jejich předškolní přípravu a zároveň pomoci dětem s poruchami učení a chování.
Keywords: Rady pro rodiče