5G mobile communications - Wei, Xiang; Shen, X. 1958-; Zheng, Kan (Springer, 2017)
.
Keywords: mobilní komunikační systémy; inovace; bezdrátové sítě; mobile communication systems; innovations; wireless networks; elektronické knihy; sborníky; electronic books; papers of several authors