Ve státním zájmu? : národnostní problematika ve středním školství meziválečného Československa - Němec, Mirek, 1971- (Pavel Mervart ; Filozofická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně, 2020)
Výchovné a vzdělávací cíle středních škol v mnohonárodnostním Československu v letech 1918-1938.