Typokniha : průvodce tvorbou tiskovin - Blažek, Filip, 1974- (UMPRUM, 2020)
Publikace je určena studentům a začínajícím grafickým designérům, které provede základními principy tvorby tiskovin - brožur, knih, časopisů, katalogů, plakátů ad.