Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka - Gahm, Bernhard (Grada, 2012)
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.
Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník
Keywords: maso; zpracování masa; konzervování masa; nakládání masa; uzení; meat; meat processing; meat preservation; meat pickling; smoking; příručky; obrazové publikace; handbooks and manuals; pictorial works