Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka - Gahm, Bernhard (Grada, 2012)
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.