Teoretická elektrotechnika - Brtník, Bohumil, 1959- (BEN - technická literatura, 2017)
Příčiny jevů elektrických, magnetických i elektromagnetických, jimiž se zabývá elektrotechnika, hmota nesoucí kladný nebo záporný elektrický náboj. Příručka.
Keywords: elektrotechnika; elektrické obvody; elektromagnetické pole; electric engineering; electric circuits; electromagnetic fields; příručky; handbooks and manuals