Domácí vzdělávání v kontextu evropských vzdělávacích systémů - Hána, David, 1985-; Kostelecká, Yvona, 1966- (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2019)
Práce se zabývá studiem systému domácího vzdělávání v evropských státech s přihlédnutím k tradičním vzdělávacím systémům jednotlivých zemí.
Keywords: domácí vzdělávání -- Evropa; vzdělávací systémy -- Evropa; home schooling -- Europe; educational systems -- Evrope; monografie; monographs