Naděje na konci cesty : další příběhy hospice Duha - Sieberová, Jana, 1965- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2018)
Další kniha Jany Sieberové, zdravotní sestry, která založila Domácí hospic Duha v Hořicích ve východních Čechách. Volně navazuje na předchozí knihu autorky (Hospic - Příběh naplněné naděje, P 13455).