Didaktické kazuistiky v oborech školního vzdělávání - Slavík, Jan, 1953-; Stará, Jana, 1967-; Uličná, Klára, 1978-; Najvar, Petr, 1978- (Masarykova univerzita, 2017)
Kniha představuje didaktickou kazuistiku jako nástroj pro kultivaci (oborově) didaktického myšlení.
300 výtisků
Keywords: didaktika; předmětová didaktika -- interdisciplinární aspekty; kvalita vzdělávání; pedagogický výzkum; případové studie; teaching; teaching school subjects -- interdisciplinary aspects; quality of education; educational research; case studies; kolektivní monografie; collective monographs