Jak kultura utváří diskusi o klimatické změně - Hoffman, Andrew J., 1961- (Masarykova univerzita, 2017)
Změny klimatu, nejisté postoje veřejnosti, psychická, společenská a politická stránka této problematiky. Poznatky ze zkoumání klimatické debaty v sociálních vědách.
Pod názvem: Katedra environmentálních studií
Keywords: klimatické změny -- kulturní aspekty; klimatické změny -- sociální aspekty; klimatické změny -- politické aspekty; vliv médií; kulturní změna; climate changes -- cultural aspects; climate changes -- social aspects; climate changes -- political aspects; media influence; cultural change; monografie; monographs