Velké dějiny zemí Koruny české. Tematická řada, - Čornejová, Ivana, 1950-; Kasper, Tomáš, 1974-; Kasperová, Dana, 1974-; Kourová, Pavlína, 1971-; Kratochvíl, Petr, 1950-; Lenderová, Milena, 1947-; Novotný, Miroslav, 1958-; Pokorný, Jiří, 1957-; Svatoš, Michal, 1947-; Svobodný, Petr, 1958-; Šimek, Jan; Váňová, Růžena, 1946- (Paseka, 2020)
Přehled dějin školství a vzdělanosti v českých zemích od raného středověku do současnosti.
"Tematická řada, sv. VII"--Tiráž
V kartonovém pouzdru
Keywords: dějiny školství -- Česko; dějiny vzdělanosti -- Česko; history of education -- Czechia; history of knowledge and education -- Czechia; Česko -- dějiny; Czechia -- history; kolektivní monografie; collective monographs