Džungle v nás : praktická psychologie pro každého - Plamínek, Jiří, 1958- (Grada, 2020)
Praktická příručka psychologie (odkud se vzala a kde sídlí osobnost, co potřebujeme k životu, naše vlohy, nevědomé i záměrné učení, nejvyšší lidská potřeba).