Jako v nebi, tak i na zemi : náčrt trinitární teologie - Pospíšil, Ctirad Václav, 1958- (Krystal OP : Karmelitánské nakladatelství, 2017)
Kniha českého katolického teologa se zabývá dějinami trinitární teologie (teologie zabývají se Trojicí Otec-Syn-Duch sv.).
Keywords: 1.-21. století; Trojice; trinitární teologie -- 1.-21. století; biblická teologie; biblická exegeze; patristika; křesťanská dogmatika; biblické citáty; Trinity; trinitology -- 1st-21st centuries; Biblical theology; Biblical exegesis; patristics; Christian dogmatics; Biblical quotations; monografie; monographs