Jako v nebi, tak i na zemi : náčrt trinitární teologie - Pospíšil, Ctirad Václav, 1958- (Teologie (Karmelitánské nakladatelství : Krystal OP), 2017)
Kniha českého katolického teologa se zabývá dějinami trinitární teologie (teologie zabývají se Trojicí Otec-Syn-Duch sv.).