Velká Británie : společník cestovatele - Leapman, Michael, 1938- (Knižní klub, 2019)
Ilustrovaný průvodce přináší praktické rady pro turisty, popis země, přehled kulturních a uměleckých památek, tipy na výlety. Fotografie, mapky, plány.
Česko-anglický slovník
Obálkový podnázev: ilustrovaný průvodce, s kterým nezabloudíte
Obsahuje rejstřík
Keywords: Velká Británie; Great Britain; turistické průvodce; tourist guidebooks