Prolomení hradeb - Hampl, Petr, 1969- (Naštvané matky z.s., 2018)
Eseje o islámské hrozbě a krizi současné západní civilizace.
Obálkový podnázev: proč západní civilizace podléhá islámu a jaká je naděje na její záchranu
Dotisk z roku 2018 je chybně označen jako vydání druhé
Keywords: 21. století; západní civilizace -- 21. století; krize (společnost) -- západní země -- 21. století; islamizace -- západní země -- 21. století; morální hodnoty -- západní země; western civilization -- 21st century; social crisis -- Western countries -- 21st century; islamisation -- Western countries -- 21st century; moral values -- Western countries; eseje; essays