Kreativita a poctivost : kapitoly z buranské sociologie a volné úvahy - Hampl, Petr, 1969- (Naštvané matky z.s., 2019)
Kapitoly se zaobírají různými společenskými a politickými problémy nejen České republiky, ale i celého západního světa.
Obsahuje rejstřík
Keywords: 21. století; společnost -- 21. století; sociální procesy -- 21. století; společenské třídy -- 21. století; sociální skupiny -- 21. století; masmédia -- 21. století; společnost a politika -- 21. století; society -- 21st century; social processes -- 21st century; social classes -- 21st century; social groups -- 21st century; mass media -- 21st century; society and politics -- 21st century; eseje; články; výbory; essays; journal articles; selected works