Kreativita a poctivost : kapitoly z buranské sociologie a volné úvahy - Hampl, Petr, 1969- (Naštvané matky z.s., 2019)
Kapitoly se zaobírají různými společenskými a politickými problémy nejen České republiky, ale i celého západního světa.