Intuitivní pedagogika : škola budoucnosti : rozhovory s Iris Johanssonovou - Pedroli, Thomas, 1957-; Johansson, Iris, 1945- (Euromedia Group, 2019)
Rozhovory s Iris Johanssonovou, specialistkou na komunikaci. Otázky pocházejí od různých účastníků semináře. Shrnutí jejích náhledů na přechod ze třetí ke čtvrté komunikační dimenzi - rozdíly mezi mladší a starší generací. Ve vzdělávacích institucích se často používají zastaralé metody. Čtenář tak získá hlubší pochopení sebe, své komunikace s druhými a svých vlastních možností, jak přispět k nezbytnýn proměnám společnosti.
Keywords: Johansson, Iris, -- 1945-; rozvoj osobnosti; komunikační dovednosti; nové paradigma; výchova dítěte; inovace ve vzdělávání; personality development; communication skills; new paradigma; child rearing; educational innovations; intuitivní pedagogika; rozhovory; interviews