catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Nauka o zboží
Description
Nauka o zboží
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Langmaier, Ferdinand
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati, Fakulta managementu a ekonomiky,
2004
Edition:
Vyd. 3., nezměn.
Subjects:
nápoje
POLYMERY
potraviny
sacharidy
tuky
usně
zbožíznalství
vysokoškolská skripta
ISBN:
8073181738
Physical Description:
144 s.
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
8073181738
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Nauka o zboží
by: Langmaier, Ferdinand
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Nauka o zboží
by: Langmaier, Ferdinand
Published: (1999)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zbožíznalství potravinářského zboží pro 3. ročník středních odborných učilišť a integrovaných středních škol učebního oboru prodavač - prodavačka, zaměření pro potravinářské zboží a pro smíšené zboží
by: Kavina, Josef, 1926-
Published: (1997)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Nauka o zboží : obecná část
by: Briš, Petr, 1955-
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sacharidy pro funkční potraviny : probiotika - prebiotika - symbiotika
by: Kvasničková, Alexandra, 1953-
Published: (2000)
×
Loading...