(Re)design rodiny pro 21. století - Hlásková, Alžběta, 1968-; Hlásek, Vratislav, 1967- (Institut fyziologické socializace, 2019)
Rady, jak vychovávat naše děti láskyplně a zároveň jim citlivě nastavit hranice.
Keywords: rodičovství; výchova dítěte; psychologie dítěte; rodiče a děti; rodinné vztahy; interpersonální komunikace; parenting; child rearing; child psychology; parents and children; family relationships; interpersonal communication; populárně-naučné publikace; popular works