Metrologie - Boháček, Jaroslav, 1942- (České vysoké učení technické, 2019)
Skripta zaměřená na základní otázky obecné metrologie a problematiku přesných měření stejnosměrných a nízkofrekvenčních elektrických veličin.
Na obálce pod názvem: Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze
Keywords: metrologie; metrology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)