Počítejte si! - Bartovská, Lidmila; Randová, Alena (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2020)
Sbírka úloh zaměřená na povrchovou a koloidní chemii, elektrochemii, chemickou rovnováhu a kinetiku. Publikace obsahuje i kompletní řešení všech příkladů.
Keywords: fyzikální chemie -- úlohy; chemie povrchových jevů -- úlohy; koloidní chemie -- úlohy; fázová rozhraní -- úlohy; physical chemistry -- problems, exercises, etc.; surface chemistry -- problems, exercises, etc.; colloid chemistry -- problems, exercises, etc.; interfaces (physical sciences) -- problems, exercises, etc.; učebnice vysokých škol; sbírky úloh; textbooks (higher); examinations, questions, etc.