Letecké katastrofy a jejich vyšetřování - Musil, Lukáš (Regia, 2018)
Případy leteckých havárií, které ovlivnily vývoj letecké dopravy. Publikace mapuje příčiny i následky leteckých katastrof, sleduje zároveň opatření, jež následně přispěla ke zlepšení bezpečnosti dopravního létání.
Keywords: letecká doprava; letecké nehody; air transportation; aircraft crashes; literatura faktu; non-fiction