Mezinárodní říční doprava - Poláček, Bohumil, 1967- (C.H. Beck, 2012)
Monografie se zaměřuje na základní prameny právní úpravy říční dopravy a vývoj právní úpravy říční dopravy na našem území od nejstarších dob do současnosti.
Keywords: mezinárodní doprava -- Česko; říční doprava -- Česko; mezinárodní právo veřejné -- Česko; mezinárodní smlouvy -- Česko; foreign traffic -- Czechia; river transport -- Czechia; public international law -- Czechia; international treaties -- Czechia; monografie; monographs