Textil a experiment = Textiles and experiment - Škopová, Jitka, 1974-; Fields, Nathan, 1977-; Konárková, Michaela, 1979- (UMPRUM, 2016)
Publikace mapuje téměř tři desítky experimentálních výtvarných projektů, které posunují hranice obvyklého vnímání textilu a zároveň využívají neobvyklé materiály. Jedná se o díla studentů Ateliéru textilní tvorby Vysoké školy uměleckoprůmyslové.
Keywords: Vysoká škola uměleckoprůmyslová. -- Ateliér textilní tvorby; 2011-2020; 2012-2016; vysoké umělecké školy -- Česko; výtvarné práce -- Česko -- 2011-2020; textilní design; materiály; výtvarné techniky; handicraft -- Czechia -- 2011-2020; textile design; materials; artistic techniques; Praha (Česko); Prague (Czechia); studentské práce; sborníky; student papers; collections of works