Grafický design pro každého - Šverčičová, Lenka (Euromedia Group, 2020)
Tato kniha slouží jako jednoduchý a kompletní návod k pochopení principů grafického designu pro úplné začátečníky, samouky i pro středně pokročilé grafiky. Provede vás krok za krokem celým tvůrčím procesem - od určení cílové skupiny a budování značky až po publikaci vaší práce v tištěné podobě nebo na internetu. V celé knize najdete praktické projekty, ve kterých se naučíte vytvářet letáky, webové stránky, e-shopy, produktové etikety a mnoho dalšího. Pro vaši inspiraci zde najdete i nejlepší, kultovní grafické návrhy z celého světa, ty minulé i současné. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Obálkový podnázev: pochopte základy a naučte se inspirovat, ovlivňovat a fascinovat
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: grafický design; graphic design; příručky; handbooks and manuals